Creëer uw eigen kerstbal met parametrisch ontwerpen
05 december 2019

Parametrisch ontwerpen en 3D-printen in kerstsfeer

ABT introduceert continu digitale oplossingen om tot een beter, duurzamer en efficiënter ontwerp(proces) te komen. Zo zetten wij parametrisch ontwerpen regelmatig in bij onze projecten en maken we ook steeds vaker gebruik van onze 3D-printer. Graag laten we u op een toegankelijke manier – passend bij de tijd van het jaar – kennismaken met parametrisch ontwerpen.

Ontwerp nu uw eigen kerstbal

Kies een van de onderstaande ontwerpen, of kijk op ShapeDiver voor nog meer ABT ontwerpen (gebruik hiervoor Firefox of Chrome). U kunt uw kerstbal naar wens configureren en krijgt direct het resultaat te zien. Het is mogelijk om het 3D-bestand van de kerstbal te downloaden, zo kunt u zelf uw kerstbal 3D (laten) printen. 

Digital Christmas challenge bij ABT
 
De kennisgroep computational design heeft ABT'ers uitgedaagd de mooiste ontwerpen voor kerstballen te maken. Aangezien ABT'ers een uitdaging niet uit de weg gaan, zijn er veel unieke kerstballen gecreëerd. Alle bovenstaande ontwerpen en de ontwerpen die op ShapeDiver staan, zijn dus ontworpen door ABT zelf. Bekijk de aftermovie hieronder om te zien hoe ABT met deze challenge aan de slag is gegaan! 
 

 

Parametrisch ontwerpen

Wilt u weten wat parametrisch ontwerpen voor uw project kan betekenen? Lees dan verder op de computational design pagina en neem contact op.

Voor nu veel ontwerpplezier!

Mede mogelijk gemaakt door ShapeDiver.

Deel dit bericht