Nieuwe samenwerkingsraamovereenkomst met Rijkswaterstaat
14 september 2021

De combinatie Geonius, ABT, Kiwa KOAC en Den Boer CCI mag de komende drie jaar, met optie tot een jaar verlenging, diverse werkzaamheden voor opdrachtgever Rijkswaterstaat uitvoeren aan de hand van een nieuwe samenwerkingsraamovereenkomst. Samenwerkingsovereenkomst SROK ID is de opvolger van SO3 waarbij de combinatie is geselecteerd voor perceel 2, technisch advies.

Uiteenlopende kennis en expertise

De combinatie van Geonius, ABT, Kiwa KOAC en Den Boer CCI heeft zich kunnen kwalificeren door aan Rijkswaterstaat aan te tonen dat er voldoende kennis in huis is over de hoofdkennisvelden bouw- en onderhoudstechnologie, assetmanagement en leefomgeving. Om dit te onderbouwen hebben Geonius en de andere partners referenties ingediend van uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot diverse kennisonderwerpen. De vier partijen vullen elkaar zodanig goed aan met uiteenlopende kennis en expertise dat in totaal voor 15 van de 17 kennisonderwerpen over de juiste referenties beschikt wordt.

Bijdragen aan duurzaamheidsdoelen
Middels deze samenwerkingsraamovereenkomst willen Rijkswaterstaat en alle samenwerkingspartners zich inspannen voor het behalen van de duurzaamheidsdoelen van Rijkswaterstaat: werken aan een duurzame gebiedsontwikkeling en in 2030 energieneutraal en circulair werken.

Afbeelding: Geonius
Deel dit bericht