Net uit: Zomereditie ABT magazine
29 juni 2021

Met trots presenteren we de zomereditie van het ABT Magazine. Met onder meer:

Hoogbouw wordt steeds hoger… wat zijn de gevolgen van de stijgende bouwhoogte voor de brandveiligheid? Aris Baan, adviseur brandveiligheid, legt het uit. 

Bestaat er zoiets als de beste materiaalkeuze voor een duurzaam gebouw? En is dat dan hout, beton of staal? Enkele heldere uitgangspunten van Lonneke van Haalen. 

Integraal 2.0 voor Shell. Een integrale uitvoering van de renovatie van het monumentale C30-gebouw, Shell’s oorspronkelijke hoofdkantoor. 

‘Samen maatschappelijk relevant zijn’ was de belangrijkste reden voor Ilja Werkhoven om te kiezen voor ABT. “Ik word gezien - met excuses voor de modieuze term - als dienend leider.” 

Renovatie van het Binnenhof en Amsterdam Museum. Het werken met BIM bij renovaties van monumenten biedt grote voordelen.

Na 35 jaar ABT zet Walter Spangenberg een punt achter zijn carrière. Eveline Gootzen en Rayaan Ajouz gingen met hem in gesprek. 

Gave projecten uitgelicht: Rechtbank Amsterdam, Bajeskwartier, Nationaal Holocaust Museum en vloerenadvisering voor Prologis.

Download het magazine hier. Online lezen? Dat kan hieronder! Voortaan standaard een gedrukt exemplaar van ons magazine ontvangen? Stuur een e-mail met naam en adres naar communicatie@abt.eu.

 
Deel dit bericht