21 december 2016

Kinderdijk-Schoonhovenseveer kanshebber InfraTech Innovatieprijs

Het project Dijkverbetering Kinderdijk-Schoonhovenseveer (KIS) is genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs 2017. Dit is dé innovatieprijs in de infrabranche voor het belonen van creativiteit en kennis op het gebied van infrastructuur.

Waterschap Rivierenland en de hoofdaannemers Mourik Infra en Besix hebben een overzicht gemaakt van de diverse innovaties die in het project toegepast worden, zoals de toepassing van boorpalen, het bouwen van opvijzelbare woningen en een klimaatdijk, een optimalisatie van rekenmethodieken, BIM, Internet of Things, augmented reality, en het inmeten met drones. ABT is als adviseur nauw betrokken geweest bij de toepassing van de boorpalen, de vijzelwoningen en de optimalisatie van de rekenmethodieken.

Stemmen voor de Publieksprijs!
Cobouw verzamelde alle inzendingen voor de InfraTech Innovatieprijs en geeft het publiek de gelegenheid om een stem uit te brengen op haar/zijn favoriete innovatie, op http://www.cobouw.nl/infratech-publieksprijs. Stemmen kan tot en met 16 januari 2017. Zowel de InfraTech Innovatieprijs als de Publieksprijs worden op 18 januari tijdens de InfraTech uitgereikt. Breng nu uw stem uit en bezorg KIS de overwinning!

Deel dit bericht