27 mei 2015

Kennispartner Aurecon bezoekt Groningen

Nieuw-Zeelander John Finnegan van Ingenieursbureau Aurecon deelt komende week zijn kennis en ervaring op het gebied van aardbevingen met ABT│Wassenaar Seismisch Advies bv.

Finnegan zal samen met Seismisch Advies diverse Nederlandse partijen bezoeken om zijn kennis op het gebied van aardbevingen en aardbevingsbestendig bouwen in Nieuw-Zeeland te delen.

In maart dit jaar hebben Seismisch Advies en Aurecon een overeenkomst getekend waarbij Seismisch Advies en Aurecon op diverse gebieden kennis delen over aardbevingsbestendig bouwen en ontwerpen.

Seismisch Advies en Aurecon werken samen aan diverse projecten op het gebied van aardbevingsbestendig ontwerpen in de provincie Groningen. Aardbevingsbestendig bouwen is onderdeel van de dagelijkse constructeurspraktijk in Nieuw Zeeland en inmiddels ook in Noord-Nederland onderdeel van de bouwpraktijk.

Komende week willen we de ervaringen vanuit Nieuw-Zeeland delen met onze opdrachtgevers. Onder het motto 'samen weet je meer' zijn beide bedrijven deze samenwerking aangegaan.

Deel dit bericht