Ilja Werkhoven versterkt directieteam ABT
01 februari 2021

1 februari 2021, Velp – Met ingang van 1 februari 2021 versterkt Ilja Werkhoven de directie van ABT. Het directieteam bestaat daarnaast uit de huidige directieleden André Speksnijder en Sander Dorleijn.

Afbeelding: Directie afbeelding
V.l.n.r. Ilja Werkhoven, Sander Dorleijn, André Speksnijder

Ilja was sinds maart 2018 directeur bij NEVAP (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform): ‘bij ABT kan ik mijn ervaring in de vastgoedsector samenbrengen met mijn ervaring in de innovatie in de bouwsector’. Daarvoor is ze directeur geweest bij Stichting Bewuste Bouwers en adjunct directeur bij Stichting Vernieuwing Bouw.

De huidige directieleden zijn blij met de komst van Ilja: ‘Ilja brengt waardevolle kennis mee en gaat intensief werken met de stuurgroepen Techniek, Innovatie, Kennis & Kwaliteit en de Interne Organisatie’. Ilja: ‘Ik ben ervan overtuigd dat een cross-functioneel teamverband nodig is om doelen te bereiken en dit streef ik dan ook graag na’. Binnen de directie zal Sander zich verder richten op de marktontwikkeling en ligt de focus van André op de projectenportefeuille van ABT.   

De voormalige directieleden Rudi Roijakkers en Justin de Jong hebben per 31 december het directieteam verlaten. Rudi gaat leiding geven aan het nieuwe Oosterhoff Innovation Centre ‘Quake’ en blijft actief als senior adviseur binnen ABT-projecten. Justin maakt de overstap naar Oosterhoff Group waar hij o.a. vanuit het HR domein de verdere integratie van de werkmaatschappijen binnen Oosterhoff Group gaat begeleiden.

Deel dit bericht