18 mei 2016

Holland PTC Delft opent haar terrein tijdens Dag van de Bouw

Wil jij weten hoe het Holland Particle Therapy Centre gebouwd wordt? Kom dan zaterdag 4 juni naar de Dag van de Bouw! Deze dag opent Holland PTC haar bouwterrein en is het voor omwonenden en andere geïnteresseerden mogelijk een kijkje achter de schermen te nemen.

Dit jaar wordt de Dag van de Bouw voor de 11e keer georganiseerd. Holland PTC is één van de circa 200 locaties die zaterdag 4 juni te bezoeken is en trekt jaarlijks ruim 100.000 bezoekers.

Holland PTC wordt een geavanceerde bestralingsfaciliteit voor de behandeling van tumoren. Zo'n 600 patiënten per jaar binden hier de strijd aan met kanker. Behalve behandeling, biedt het Holland PTC ook ruimte aan onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. De kliniek wordt ongeveer 8.000 m2 groot en gaat medio 2017 open.

ABT is verantwoordelijk voor de hoofddirectievoering. Vanuit de technische achtergrond zien en benut ABT kansen voor de opdrachtgever. Er wordt op gelet dat afspraken tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer haalbaar en werkbaar zijn en nagekomen worden. De ambitie is om zonder grote risico's voor de opdrachtgever een optimaal gebruiksnut te bereiken.

Wil je meer weten over Holland PTC? Bekijk dan eens de projectpagina. Bekijk voor de deelnemende projecten tijdens de Dag van de Bouw de website

Deel dit bericht