07 januari 2016

Excursie Sportcampus Zuiderpark in Den Haag

Op donderdag 4 februari aanstaande organiseert Bouwen met Staal een excursie naar Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. ABT is tijdens dit project verantwoordelijk voor het constructieve en geotechnische ontwerp en de bouwkundige ontwerpcoördinatie inclusief uitwerking. FaulknerBrowns Architects ontwierp het duurzame sportcomplex in opdracht van Gemeente Den Haag.

Tijdens de excursie zullen diverse betrokkenen aan het woord komen. Ook ABT geeft invulling aan het programma. Rinske Daniels en Johan Galjaard nemen het constructief ontwerp van de Sportcampus gezamenlijk onder de loep tijdens een korte inleidende presentatie. Vervolgens neemt Oostingh Staalbouw de touwtjes in handen en verzorgt een rondleiding over de bouwlocatie van de Sportcampus. De excursie wordt afgerond onder het genot van een hapje en drankje in het Attractiecentrum.

De excursie naar het Zuiderpark is uitsluitend voor constructeurs, staalbouwers, projectpartners of relaties van projectpartners. Aanmelden kan via de website van Bouwen met Staal. 

Deel dit bericht