25 oktober 2017

Eerste paal The Base D Schiphol geslagen

Afgelopen maandag – 23 oktober 2017 – is ceremonieel de eerste paal voor The Base D geslagen door Jan Willem Weissink (Directeur Schiphol Real Estate) en Henk Aantjes (Algemeen Directeur De Vries en Verburg Bouw).

The Base D
De duurzame kantoorontwikkeling The Base D is gelegen op Schiphol Central Business District en heeft een omvang van circa 6.050 m² v.v.o. Onder het gebouw wordt een parkeergarage met ruimte voor zo’n 120 parkeerplaatsen gerealiseerd. Kenmerken van The Base D zijn gebruikscomfort, duurzaamheid en SMART TECH. The Base D wordt direct verbonden met The Base; een dynamisch kantoorcomplex met tal van faciliteiten – van restaurant tot kinderopvang.

Vier kantoorverdiepingen
Het oppervlak van de vier kantoorverdiepingen van The Base D is circa 1.075 m² v.v.o. per verdieping. Maximale flexibiliteit wordt gerealiseerd doordat de vloeren kolomvrij zijn en er gebruik wordt gemaakt van klimaatplafonds. Daarnaast is iedere verdieping voorzien van twee balkons en een vrije hoogte van 2,9 meter.

Rollen
The Base D is ontworpen door ZZDP Architecten en de hoofdaannemer is De Vries en Verburg Bouw B.V. ABT is als hoofdconstructeur en geotechnisch adviseur betrokken bij het project. Daarnaast houdt ABT toezicht tijdens de uitvoering. De oplevering zal in maart 2019 plaatsvinden.

Beeld: Schiphol Real Estate
Beeld: Schiphol Real Estate
Deel dit bericht