14 juli 2014

Eerste lichting Renovatie- en
Transformatieprofessionals NRP-academie

De NRP Academie heeft zaterdag 28 juni haar eerste lichting Renovatie- en Transformatieprofessionals afgeleverd. Een jaar lang hebben 28 cursisten intensief samengewerkt aan casussen en challenges op het gebied van renovatie en transformatie. Vanuit ABT heeft Jeroen Weijers, specialist Transformatie en Onderhoud, deelgenomen aan de opleiding.

ABT en de NRP-Academie
De NRP Academie is een initiatief van het Nationaal Renovatie Platform (NRP), opgezet in samenwerking met de TU Delft, Nyenrode en Hogeschool Utrecht. De verschilllende partners van het platform hebben een rol vervuld in het verzorgen van het onderwijs. Vanuit ABT waren Sander Dorleijn (workshop ondernemerschap), Frank Hofmans (ABT Quickscan) en Jaap Wiedenhoff (workshop ziekenhuis renovatie) hierbij betrokken.

Het Nationaal Renovatie Platform is een toonaangevend platform dat hergebruik van bestaande gebouwen wil stimuleren en het vakgebied wil professionaliseren. Dit ligt in lijn met de passie en ambitie van ABT. Om die reden participeert ABT al vanaf de oprichting van het NRP in het bestuur. Of het nu gaat om renovatie, restauratie of transformatie, hergebruik is een opgave waarbij een integrale, brede bouwtechnische expertise, kennis van bouwregelgeving en ervaring met bouwprocessen gevraagd wordt. Juist hierin onderscheidt ABT zich al jaren als multidisciplinair adviesbureau met ruime ervaring in uiteenlopende huisvestings- en instandhoudingsvraagstukken. Dit onderscheidend vermogen vraagt om een constante verbetering en verbreding van kennis en kunde; de NRP Academie sluit hierop naadloos aan.

Deel dit bericht