26 januari 2016

Crystal House Amsterdam genomineerd voor Vernufteling 2016

De glazen gevel van de toekomstige Chanel winkel aan de P.C. Hooftstraat is genomineerd voor de Vernufteling 2016. Dit is dé jaarlijkse prijs die door NLingenieurs aan het advies- of ingenieursbureau met het meest vindingrijke project wordt uitgereikt. De bekendmaking vindt plaats op woensdag 16 maart tijdens de Dag van de Ingenieur bij Inholland in Delft. 

Uit de inzendingen koos de jury negen nominaties. Crystal House ontving een nominatie vanwege de complexe constructietechnische operatie dat kwam kijken bij het ‘metselen’ van de glazen stenen.

Naast de eer om de Vernufteling 2016 in ontvangst te mogen nemen, zal tijdens de Dag van de Ingenieur ook de Prins Friso ingenieursprijs uitgereikt worden. Hiermee wordt de ‘Ingenieur van het Jaar 2016’ bekroond. 

Publieksprijs 2016
Alle genomineerde innovaties hebben de opdracht gekregen om een kort promotiefilmpje te ontwikkelen. Vanaf maandag 15 februari aanstaande is het voor iedereen mogelijk om op genomineerde innovaties te stemmen. De innovaties met de meeste stemmen dingen mee voor de Publieksprijs 2016.

Deel dit bericht