15 juli 2016

Vandaag heeft ABT samen met Inbo Architecten en Huygen Installatie Adviseurs de handtekening gezet voor de renovatie van het Ca gebouw van Erasmus universitair medisch centrum Rotterdam (Erasmus MC).

Het utiliteitsbouwproject, met een omvang van ruim 11.000 m2 BVO, is onderdeel van het Lange Termijn HuisvestingsPlan van het Erasmus MC. De renovatie van het Ca gebouw is een complexe puzzel, mede door de gefaseerde verbouwing en de inpassing van de afdeling Nucleaire Geneeskunde (NuGe). Een buitengewone logistieke uitdaging, terwijl het ziekenhuis draaiende blijft vinden er gefaseerde opleveringen plaats.

Samen met Inbo Architecten en Huygen Installatie Adviseurs werkt ABT aan hét medisch centrum van de toekomst. Een project met een integraal karakter: een samenwerking met een heldere werkwijze waarbij ABT verantwoordelijk is als procescoördinator, kostenmanager en daarnaast bouwkundig en constructief advies geeft. Door een goed gecoördineerd, gecontroleerd en transparant ontwerpproces worden de risico’s beperkt tijdens deze complexe renovatie. 

Erasmus MC
Deel dit bericht