07 januari 2019

Citytrip stijgt in populariteit

Steeds meer collega’s haken aan bij de jaarlijkse stedentrip van ABT. De eerste stedentrip werd in 2015 vanuit Delft georganiseerd en na Dublin, Hamburg en Milaan was het in 2018 de beurt aan Lyon.

Het eerste groepje van tien enthousiastelingen is inmiddels uitgegroeid tot veertig. De succesvolle formule: bijzondere architectuur, lokale gids, museumbezoek, goed restaurant, stapavond en afsluitende borrel.

Tijdens de citytrips leren collega’s elkaar op een andere manier kennen. Buiten de werksfeer om worden er andere gesprekken gevoerd die de onderlinge band versterken. Gezamenlijke ervaringen dragen daar ook aan bij. Zo werd nazorg geboden na het eten van de Lyonse specialiteit ‘Andouilette’. Een nachtelijk bezoek aan de bekendste club van de stad liet een groot deel van de groep ook niet aan zich voorbijgaan.

Aan de hand van het programmaboekje konden enkele nachtbrakers de volgende dag geleidelijk weer aanhaken. Want een bezoek aan het Musée des Confluences en een tour langs moderne architectuur zijn ABT’ers natuurlijk op het lijf geschreven. Evenals het landelijk gelegen klooster, gebouwd door Le Corbusier, dat op de dag van vertrek werd bezocht. De kroon op weer een knallende citytrip!

Deel dit bericht