17 november 2017

Betonvereniging roept Theo van Wolfswinkel uit tot docent van het jaar

Afgelopen donderdag vond de Betondag plaats, het grootste eendaagse evenement waar bouwtechnisch Nederland elkaar ontmoet. Tijdens deze dag werd – naast de uitreiking van de Betonprijs – Theo van Wolfswinkel (kwaliteitsinspecteur / bouwmanager bij ABT) uitgeroepen tot docent van het jaar van de Betonvereniging.

Kennisontwikkeling schoonbeton
Theo van Wolfswinkel zet zich vooral in voor kennisontwikkeling op het gebied van schoonbeton en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de cursus Betontechnologisch Adviseur.

Beton is voor veel mensen een saai grijs bouwmateriaal. Maar als er meer bekend zou zijn over de techniek die er achter schuil gaat, dan zou er zeker meer respect zijn voor dit materiaal. Bij ABT zien we beton niet alleen als constructiemateriaal, maar ook als esthetisch en integraal materiaal – in de vorm van schoonbeton. Hiervoor is afstemming nodig om kwaliteit te bereiken. Daar gaat de cursus die ik geef ook op in, samen met een stukje communiceren en adviseren. Hoe schrijf je een rapport? En hoe voer je een adviesgesprek? Die kennis breng ik graag over en ik ben blij dat deze bijdrage zo gewaardeerd wordt”, aldus Theo van Wolfswinkel.

Deel dit bericht