22 maart 2016

ABT'er Chris van der Ploeg pitcht tijdens Building Holland

Woensdag 23 maart geven Chris van der Ploeg (ABT) en Koos Fritzsche (Octacube) in samenwerking met Booosting tijdens Building Holland – hét integrale event voor de bouw en vastgoed -  een pitch over het onderwerp 'ontwerpoptimalisatie’. De RAI in Amsterdam staat 3 dagen in het teken van kennis delen, netwerken, zaken doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Dankzij steeds krachtiger computers en softwarepakketten is het mogelijk voor elke vraag de meest optimale oplossing te bepalen. We kunnen de computer in een korte tijd steeds meer en steeds complexere berekeningen laten maken en daarbij telkens uitdagender spelregels en randvoorwaarden voor het ontwerp meegeven. De computer rekent talloze varianten door totdat het optimum gevonden is. Of het gaat om de zuinigste, lichtste, meest compacte, of duurzaamste oplossing; de computer geeft het antwoord. De mogelijkheden lijken onbegrensd.
 
Ben je ook benieuwd wat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ontwerpoptimalisatie zijn? Meld je dan gratis aan via de website van Building Holland
 
Na afloop is er  gelegenheid om met de sprekers na te praten bij de stand van Stedebouw & Architectuur. De stand is te vinden in hal 120 X05, gelegen naast de entree.

Afbeelding: Buildingholland_ABT_Octatube_Booosting
Building Holland - bron: Booosting
Deel dit bericht