05 oktober 2016

ABT’er Ruud Arkesteijn spreekt donderdag 6 oktober op de Funderingsdag 2016 over zijn onderzoek op het gebied van onderwaterbeton staalvezel. Ruud geeft een uitleg en theoretische onderbouwing over zijn onderzoek over onderwaterbeton.  

De Funderingsdag wordt door de Betonvereniging en de NVAF in samenwerking met KIVI-Geotechniek en SBRCURnet georganiseerd. Tijdens de Funderingsdag is er een inspirerend programma welke hier te bekijken is. 

Funderingsproject van het jaar
Ook wordt op de Funderingsdag het Funderingsproject van het jaar 2016 bekend gemaakt. ABT is genomineerd voor een tweetal projecten, namelijk het  Nieuwe Universiteitsgebouw VU Amsterdam en het Groninger Forum.

Over Ruud Arkesteijn
Ruud voltooide in 2012 zijn master Geotechnical Engineering aan defaculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen aan de TU Delft. Met zijn afstudeeronderzoek won hij de Schreudersstudieprijs. De jury vond zijn degelijke, diepgaande behandeling van CUR77, met concrete verdieping en wijziging, een meerwaarde voor de praktijk. Sinds april 2012 is Ruud als adviseur civiele techniek bij ABT werkzaam.

Deel dit bericht