ABT Enschede betrekt nieuwe huisvesting
01 maart 2021

Vanaf 1 maart 2021 is ABT Enschede gevestigd aan de Hengelosestraat 549 te Enschede. De vestiging Enschede groeide uit haar jasje qua personele omvang en projecten. Met de ruim opgezette nieuwe huisvesting zijn er extra werkplekken toegevoegd en kunnen alle mensen tegelijkertijd corona-proof aanwezig zijn. Daarnaast heeft ABT Enschede vanzelfsprekend de beschikking over vergaderkamers voorzien van video- en Teams-faciliteiten.

De nieuwe huisvesting bevindt zich op het kennispark en tegenover de Universiteit Twente (UT). Een strategische locatie, want de samenwerking met de universiteit (maar ook met het Saxion voor stageplekken en begeleiding van afstudeergroepen) wordt steeds intensiever. Vaak in de vorm van kennisdeling en -ontwikkeling, afstudeeropdrachten en het aantrekken van talent.

ABT weet zo zijn advisering steeds verder te verbeteren en uit te breiden met de nieuwste digitale technieken. Door deze nieuwe inzichten en innovaties ontstaan immers de beste oplossingen voor onze klanten. Deze oplossingen worden onder andere toegepast bij interessante grensoverschrijdende projecten, in nauwe samenwerking met de Duitse vestiging van ABT in Krefeld.

Contactgegevens ABT Enschede
Bezoekadres
Hengelosestraat 549, 7521 AG Enschede
Contact: Stefan Droste, +31 (0)6- 13 14 08 50

E-mail: info@abt.eu
www.abt.eu

Deel dit bericht