Nieuws
Nieuws
Nieuws
Getransformeerd museum Arnhem na 5 jaar nu geopend

Museum Arnhem sloot in 2017 tijdelijk haar deuren voor een verbouwing en is nu weer geopend. En wat een transformatie is het! Het museum, gesitueerd op de stuwwal van het Rijndal, gaat met de nieuwe vleugel letterlijk over de rand. ABT verzorgde het uitvoeringsontwerp voor de constructie en de fundatie van het museum.

13 mei 2022
+ lees verder
Depot Boijmans Van Beuningen en Rechtbank Amsterdam zijn verkozen tot BNA Beste Gebouw van het Jaar!

Dubbel feest! Het Depot Boijmans Van Beuningen en Rechtbank Amsterdam zijn beide uitgeroepen tot BNA Beste Gebouw van het Jaar. Dit is dé jaarlijkse architectuurprijs waarbij niet alleen het gebouw zelf, maar ook de impact op de samenleving centraal staan. Het Depot won in de categorie ‘stimulerende omgevingen’ en de Rechtbank wo...

12 mei 2022
+ lees verder
ABT bouwt mee aan industrieel en circulair Rijkspaviljoen op Floriade

Met The Natural Pavilion laat ABT (onderdeel van Oosterhoff) met een consortium van bijna 20 Nederlandse bedrijven zien dat het nu al mogelijk is om op industriële schaal volledig circulair, biobased, energieneutraal en in nauwe samenhang met de natuur woningen, scholen en kantoren te bouwen. Vanuit Oosterhoff werkten naast ABT ook Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs en HE adviseurs mee aan dit innovatieve project.

12 april 2022
+ lees verder
Meer nieuws
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014