Nieuws
Nieuws
Nieuws
ABT adviseert bij nieuwe dependance Conservatorium van Amsterdam

Het Conservatorium van Amsterdam krijgt in 2022 een dependance in het Beatrixpark op de Zuidas. ABT is vanaf het begin betrokken bij het project en heeft meegewerkt aan het haalbaarheidsonderzoek, het schetsontwerp en het voorlopige ontwerp. ABT heeft daarbij in een intensief traject met de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten, het Conservatorium en de overige projectteampartners de integrale engineering verzorgt.

16 september 2020
+ lees verder
ABT draagt in team Mourik bij aan innovaties en emissieloze dijkversterking Sterke Lekdijk

Mourik Infra B.V. heeft ABT gevraagd om innovaties door te ontwikkelen en in te zetten om samen nieuwe oplossingen te ontwerpen voor dijkversterking Sterke Lekdijk. Op 26 augustus 2020 ondertekenden drie innovatiepartners met Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) de samenwerkingsovereenkomst voor project Sterke Lekdijk.

02 september 2020
+ lees verder
Rol hoofdconstructeur in ere herstellen

De instorting van een deel van het dak van het AZ-stadion drukte de bouwsector nog eens met de neus op de feiten. Hoe borg je constructieve veiligheid en wie is eindverantwoordelijk? In gesprek met aannemer Arthur de Backker, opdrachtgever Frans van Ekerschot en constructeur Rudi Roijakkers. “Een transparante veiligheidscultuur is een kwestie van mentaliteit.”

30 juli 2020
+ lees verder
Meer nieuws
2019
2018
2017
2016
2015
2014