Nieuws
Nieuws
Nieuws
Constructief advies van ABT voor modernisering De Kuip

Consortium DMK presenteert 9 april aan de gemeente Rotterdam een moderniseringsplan van de Kuip, mocht de ontwikkeling van het nieuwe Feyenoord-stadion vastlopen. Met een derde ring groeit het aantal zitplaatsen tot ruim 63.000, evenveel als in de plannen voor de nieuwbouw. En met een ‘schil’ met facilitaire ruimtes om het stadion krijgt De Kuip het gewenste comfort. ABT adviseerde over de constructie in het nieuwe plan.

09 april 2020
+ lees verder
ABT integrale advisering winnend ontwerp Huis van Stad en Regio Dordrecht

Het Deense architectenbureau Schmidt Hammer Lassen (SHL) heeft de prijsvraag Huis van Stad en Regio Dordrecht gewonnen. ABT heeft SHL ondersteund bij het ontwerpproces en leverde de integrale technische advisering en adviseerde op duurzaamheid en kosten. Het college van de gemeente Dordrecht maakte 8 april de uitslag bekend.

08 april 2020
+ lees verder
JONAS IJburg tweemaal bekroond met internationale BREEAM Award

Woongebouw JONAS ontving in twee categorieën de juryprijs tijdens het BREEAM Awards 2020 gala in Londen. Het IJburgs nieuwbouwproject van opdrachtgever Amvest werd bekroond als beste in de categorie ‘Homes-Design Stage Award’ en ‘Regional Award-Western Europe’. Paul Kierkels van Orange Architects en Nick Vlaun van ABT namen samen de prijzen in ontvangst.

03 maart 2020
+ lees verder
Meer nieuws
2018
2017
2016
2015
2014