Blog
Blog
Blog
Nieuwe Rechtbank Amsterdam: 'Integrale veiligheid'

Beveiliging staat niet altijd bovenaan het lijstje, maar bij de rechtbank wel. Mede door de aard van het gebouw en de eisen van de klant, maar ook door de integrale aanpak. Hoe vroeger wij aan tafel zitten, hoe beter. Vanaf het begin nadenken over integrale veiligheid betekent achteraf minder beveiliging toevoegen. Als de klant naderhand denkt, &ls...

21 juni 2021
+ lees verder
ir. Aris Baan
ir. Aris BaanSpecialist bouwfysica en brandveiligheid + bekijk profiel
Nieuwe Rechtbank Amsterdam: 'Over je eigen vakgebied heen kijken'

Het primaire proces van de Rechtbank Amsterdam, rechtspreken, is altijd ons uitgangspunt geweest. Daarbij staat veiligheid en functionaliteit voor de verschillende gebruikersgroepen voorop. Ons totale ontwerp is gebaseerd op de vier woorden waar de rechtbank voor moest staan: zichtbaar, herkenbaar, gezagwekkend en functioneel.

15 juni 2021
+ lees verder
ing. Sandra Hombergen
ing. Sandra HombergenBIM-specialist+ bekijk profiel
Nieuwe Rechtbank Amsterdam: 'Qua BIM hebben we de lat hoog gelegd'

Qua BIM hebben we de lat hoog gelegd en een workflow ontwikkeld voor de hele DBMO. Alles is klaargestoomd om te zorgen dat de ‘BV NACH’ vloeiend ging lopen. Als je dan een kwalitatief stuk werk neerlegt waar iedereen zich in kan vinden en waar naast de modelleurs je andere collega’s ook voordeel van ervaren in hun werkzaamheden, dan is dat heel erg leuk.

09 juni 2021
+ lees verder
Meer blogs