Focus op gezondheid medewerkers en bedrijfscontinuïteit
Sinds de op 12 maart 2020 aangekondigde maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij binnen ons bureau direct maatregelen in onze bedrijfsvoering getroffen; daarbij houden wij de RIVM-richtlijnen aan.
 
Onze eerste prioriteit is de zorg voor de gezondheid van onze collega’s en het bieden van een veilige werkomgeving, direct gevolgd door maatregelen om de continuïteit van onze projecten te waarborgen.
 
Het merendeel van onze medewerkers werkt nu vanuit huis. Alle ABT’ers hadden al de beschikking over een eigen laptop en onze ICT-infrastructuur en tooling was up to date. Binnen twee werkdagen transformeerde ABT naar een online organisatie. Alle collega’s kunnen op afstand communiceren en (samen)werken, ook met externe partners. Live vergaderingen zijn omgezet naar online vergaderingen waarbij we maken gebruik maken van o.a. MS Teams, videoconferencing en webinars.
 
Onze kantoren in Delft en Velp zijn nog (beperkt) open. We volgen de hygiëne- en ‘social distancing’ richtlijnen voor eigen medewerkers en gasten, ook op projectlocaties. De ontwikkelingen rondom COVID-19 houden we binnen en buiten onze organisatie nauwlettend in de gaten.
 
Continueren van onze projecten
 
Dankzij alle technische hulpmiddelen kunnen we onze werkzaamheden aan projecten en onze aanvullende dienstverlening voortzetten. We zijn gewoon bereikbaar via telefoon, email en digitale platformen. We doen onze uiterste best om alle bestaande afspraken met onze opdrachtgevers en projectpartners na te komen. Er is een bedrijfscontinuïteitsplan beschikbaar dat wij op verzoek graag met u delen.
 
Verbonden blijven
 
Wij staan, juist nu, onze relaties bij waar we kunnen. In deze nieuwe, vreemde werkelijkheid heeft iedereen veel vragen. Wij willen opdrachtgevers, projectpartners en leveranciers vooral uitnodigen om hun vragen en zorgen met ons te delen. Want door goed verbonden te blijven, kunnen oplossingen dichtbij liggen.
 
We kijken er naar uit om elkaar straks weer persoonlijk de hand te kunnen schudden. Tot die tijd ontmoeten wij elkaar via andere wegen.
 
Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!
 
Directieteam ABT
 
Laatste update: 23 maart 2020
Deel dit bericht